Výčep a pivo
Je opravdu mnoho restaurací anebo hospodských zařízení, kde člověk potřebuje mít něco kvalitního, aby mohl vůbec pracovat. Protože bez kvalitního pracovního nástroje to samozřejmě nejde nebo by to bylo všechno hodně omezené. Bez toho se opravdu nikdo neobejde, kdo chce podnikat například v gastronomii anebo v nějakém barmanství. Já si vzpomínám, když jsem měla brigádu já v hospodě. Potom jsem měla samozřejmě také brigádu v jedné restauraci, kde pracovala také moje kamarádka, takže jsem měla nějakou lepší protekci. Chtěla jsem se do té restaurace dostat, protože se mi tam líbilo a také se mi tam líbil jeden číšník, o kterém jsem už dlouhou dopustila.
Ale nakonec restaurace jsem pracovala ale pouze jenom dva měsíce, protože to na mě bylo velice náročné a moc rychle. Protože já jsem spíše taková klidná povaha, takže jsem šla potom pracovat do hospody, která je malá a je tam vždy méně lidí. Samozřejmě, že tam kdekdo potřebuje také kvalitní výčepní zařízení. My jsme měli v hospodě měli celkem tři výčepní zařízení, jako například t-koule Gastroserver. A to hlavně na pivo, které je vlastně nejvíce prodávané v naší hospodě. Potom jsme tam také měli výčepní zařízení na nealkoholické pivo a potom také na další druh piva.
Vždycky každý den jsme tam měli dva druhy piva. Myslím si, že tohle by mělo být opravdu v každé hospodě, protože je logické, že ne každý člověk je jiný a chce jiné pivo. Takže tady se vždycky točila dvě odlišná piva, aby si každý mohl vybrat, jaké prostě chce a na které má chuť. A byla tady potom také nealko piva a další nealkoholický nápoj, kdyby si chtěli i řidiči pochutnat na pivu bez alkoholu. A pokud chcete vědět více informací o t-koule, tak se podívejte na webové stránky gastroserver.cz, kde najdete více informací a bližší popis k tomu, jak na výčepní zařízení.